Stomerijservice

Stomerijservice

Wilt u uw pak, rok of overhemd laten stomen? Schoenmakerij Brouwer is uw stomerij in Wierden. Wij verzorgen met onze vakkundige stomerijservice voor een zorgvuldige reiniging van kleding en ander textiel voor particulieren en bedrijven. Onze ervaren specialisten gaan snel te werk en bieden u enkel kwaliteit.

Kleding en textiel laten stomen

Uw kleding en textiel levert u af in Stomerij Brouwer of halen en brengen we indien gewenst netjes bij u thuis. We hebben tevens de mogelijkheid om textiel als vloerkleden, slaapzakken, trouwjurken, dekbedden en wol te reinigingen. Het stomen van deze goederen besteden we uit aan een professioneel bedrijf, wel zijn wij uw afleverpunt. Zelf zijn wij ook in het bezit van twee afleverpunten in Borne en Bornerbroek waar u het betreffende stroomgoed kunt afleveren voor onze stomerij in Wierden.

De afleverpunten zijn:

  • Oude Almeloseweg 44, 7622 CE Borne
  • Wolbeslanden 1f, 7627 PS Bornerbroek

Acties voor uw stoomgoed

Regelmatig hebben we leuke acties waarbij u een tweede kledingstuk of textielstuk gratis of voor de helft van de prijs kunt laten stomen. Loop bij ons naar binnen of neem contact met ons op om te vragen naar de kortingen. In de meeste gevallen is uw stoomgoed binnen 48 uur gereed. We nemen contact met u op wanneer u het textiel bij ons kunt ophalen.

Hebt u interesse in onze stomerij in Wierden? U kunt bellen naar 0546 571 607 of het contactformulier invullen op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd langskomen bij ons in de winkel. We helpen u graag verder.


Afleverpunten

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten en/of producten?
Neem dan direct contact met ons op!

0546 571 607


Contact