Steunzolen

Steunzolen

Hebt u rugklachten of last van uw voeten of benen? Bij Schoenmakerij Brouwer kunt u terecht voor het kopen van podologische zolen in Wierden. Wij zijn uw ervaren orthopedische podoloog in Overijssel en maken uw voetkundige steunzool volledig op maat. Met onze deskundigheid proberen we uw lichamelijke klachten te verhelpen.
Voeten corrigeren met een voetzool

Onze corrigerende zolen helpen bij problemen van de enkel tot aan de nek. In bijna alle gevallen weten wij het probleem op te lossen; we zijn dan ook uw erkende podoloog in Twente. De zool biedt ondersteuning en corrigeert een afwijkende stand van voeten en enkels. Omdat iedere voet uniek is vinden wij het belangrijk om uw podologische zolen nauwkeurig aan te meten. Bij het aanmeten van uw voeten komen afwijkingen als platvoeten, holvoeten of draaiing van de enkels aan het licht. Verder kijken we naar slijtage van het binnenwerk en de zool van uw schoenen. Zo krijgen we inzicht in de manier waarop u loopt en welke pasvorm het meest geschikt is. Aan de hand van uw klachten bepalen we wat de beste oplossing is en zorgen we voor een optimale ondersteuning.

Voordelen podotherapeutische zolen

De podotherapeutische zolen maken we uiteraard op maat. Dit doen wij alleen voor klanten boven de 16 jaar. De zolen zijn gemakkelijk los te halen en zijn erg dun. De voordelen van deze zolen ten opzichte van reguliere steunzolen zijn dat ze een prikkeling geven aan pezen en spieren, de stand van het gehele lichaam corrigeren en reflexen stimuleren.

Op zoek naar een podoloog in Wierden of meer weten over podologische zolen? Bel naar 0546 571 607 of vul het contactformulier in op deze website. Kom ook gerust eens langs in onze winkel. We staan te allen tijde voor u klaar.


Locatie

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten en/of producten?
Neem dan direct contact met ons op!

0546 571 607


Contact