Schoenreparaties

Schoenreparaties

Wij verzorgen alle reparaties die u van een goede schoenmaker mag verwachten. Denk hierbij aan hakken vernieuwen, zolen kleuren, reparatie en het vernieuwen van sneakerzolen maar ook het vervangen van ritsen en diverse reparaties aan rijlaarzen.

Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni.
Schoenmakerij Brouwer verzorgt uw wandelschoenreparatie

Zijn de onderwerken van uw wandelschoenenversleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmakerij Brouwer voor uw wandelschoenreparatie in Wierden. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Wandelschoen vakkundig laten repareren

Wandelschoenen vereisen een speciaal onderwerk. Schoenmakerij Brouwer is dan ook gespecialiseerd in dit soort reparaties en is bekend met een groot aantal veelvoorkomende merken. Denk hierbij aan bergschoenen van merken als Meindl, LOWA en Salomon. Wij hebben verschillende kleuren en maten onderwerken in het assortiment, waardoor er altijd een geschikte zool voor uw schoenreparatie op voorraad is. Als uw schoenmaker in Wierden kunnen we uw wandelschoen al repareren vanaf € 38,50. Hierbij gaat het om het vervangen van een halve bergzool (de zool én hak). Is uw gehele onderstel versleten? Dan voeren wij uw wandelschoenreparatie uit vanaf € 75,00. Dit is geheel afhankelijk van het soort schoen.

Brengt u de schoenen al voor 11 uur ’s ochtends voor een bergschoenreparatie? Dan zijn deze meestal al na 3 uur klaar. We proberen er te allen tijde voor te zorgen dat u dezelfde dag nog uw schoeisels bij ons kunt ophalen.

Advies over uw kapotte bergschoen

Kom bij ons langs in de winkel en vraag om advies. Onze specialisten kijken of het zin heeft om uw bergschoenen te laten repareren en bespreken de mogelijkheden met u. Een vervanging van de zolen is noodzakelijk om verdere slijtage van uw schoenen tegen te gaan. Voorafgaand aan de reparatie laten we duidelijk weten wat het herstel gaat kosten. Wanneer de schoenen gereed zijn nemen we direct contact met u op.

Wilt u meer informatie over de wandelschoenreparatie van Schoenmakerij Brouwer? Bel naar 0546 571 607 of vul het contactformulier in op deze website. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen bij ons in de winkel.


Gemak dient de mens

Voor onze klanten buiten Wierden hebben een aantal vaste afleverpunten. Hier kunt u uw te repareren schoeisel geheel kostenloos achterlaten en na reparatie weer ophalen.

Afleverpunten zijn:

  • Oude Almeloseweg 44, 7622 CE Borne
  • Bakkershof 13, 7627 LP Bornerbroek

 

Voor al onze schoenreparaties in de winkel geldt, 's ochtends voor 11 uur gebracht is na 3 uur klaar!


Afleverpunten

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten en/of producten?
Neem dan direct contact met ons op!

0546 571 607


Contact